Wat wij doen.

In onze ruim opgezette showroom vind u een grote collectie keramische tegels & natuursteen. Maar ook voor al uw vloerverzorging, tegel lijm, gereedschappen etc etc bent u bij ons aan het juiste adres.

  • keramische vloer & wandtegels
  • Natuursteen vloeren / maatwerk
  • keukenbladen natuursteen & composiet
  • Tegel lijmen & voegmiddelen
  • Vloerverzorging producten
  • Tegel gereedschappen 

Onze Showroom. 

De gemoedelijke sfeer in de showroom zorgen ervoor dat u zich op het gemak voelt onder het genot van een kopje koffie. Wij nemen uitgebreid de tijd voor elke klant of u nu komt voor een vloerverzorging product of voor een complete vloer dat maakt voor ons geen verschil.

cms-img

Ons Team

William van Eijndhoven l Martien van Engeland l Milan van Eijndhoven (Stagiair)

Ons kleine maar hechte team bestaat uit 3 vakkundige personen. Hierdoor kunnen wij voor u het gehele traject vanaf offerte tot en met het plaatsen van uw tegels in eigen beheer. Korte lijnen zorgen voor een sterke communicatie met ons bedrijf en kunnen wij snel schakelen. Klanttevredenheid en kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel.

Wat wij doen 

een no-nonsense onderneming gebaseerd op een simpele formule grootschalige inkoop + lage kosten = lage verkoopprijzen. Wij bieden u een zorgvuldig uitgekozen assortiment kwaliteitstegels, voor wand en vloer, vaak van de bekende merken die wij grootschalig inkopen tegen scherpe prijzen. Rechtstreeks uit het magazijn van de importeur, zonder tussenkomst van groothandelaren.>In onze showroom vindt u ook restpartijen die wij regelmatig inkopen, van 40 m2 tot honderden m2. Waarvoor uiteraard geldt OP=OP. Géén rijen met tegelkasten, maar een 200 m2 groot magazijn/winkel, gevuld met palletpresentaties en wandpresentaties. U ziet wat u krijgt; uit voorraad of op bestelling, om direct mee te nemen of thuis te laten bezorgen. Dit concept zorgt ervoor dat wij vaak dezelfde tegels, van dezelfde kwaliteit, maar wel tegen een veel scherpere prijs kunnen leveren.